Autoschadeherstel Nieuw Vennep

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij VETOS Autobedrijf de Wildt.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Toyota en Lexus
  • Expert in schadeherstel
  • Eerlijke prijs
  • Alles onder 1 dak

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. Koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig schadeherstel

Onze up-to-date geschoolde monteurs werken altijd met passie en volgens de voorschriften aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij VETOS Autobedrijf de Wildt betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen!

de Wildt Nieuw Vennep: Ook voor autoschadeherstel

Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. VETOS Autobedrijf de Wildt zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel van uw auto. Dus ook voor autoschadeherstel en ruitschade bent u van harte welkom bij uw VETOS Merkspecialist in Nieuw Vennep.

Autoschadeherstel

Schade aan uw auto moet liefst snel en zo adequaat mogelijk verholpen worden. Wij handelen voor u de schade ook via de verzekering af, geen gezeur dus! Onze vakbekwame schademedewerkers zullen alles in het werk stellen de ontstane schade zodanig te herstellen dat u het snel weer vergeet. Wij stellen tegen brandstofvergoeding een vervangende auto beschikbaar.

Kleine reparaties?

Daar willen we natuurlijk direct wat aan doen. U neemt even een kopje thee of koffie en wij bekommeren ons om uw kleine probleem. Klaar terwijl u wacht. “Directe service” noemen we dat!

Garantie

Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste service-informatie, onze monteurs door de importeur opgeleid zijn en wij originele onderdelen gebruiken, blijft uw auto in optimale conditie.
Wanneer er desondanks toch een garantiereparatie uitgevoerd zou moeten worden, zorgen wij als VETOS dealer ervoor dat deze garantie reparatie conform de eisen van de fabrikant wordt afgehandeld.

Schadekaart

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×