Over Ons

Wil de Wildt richtte in 1948 zijn bedrijf op in een schuur naast de boerderij. De hoofdactiviteit in die jaren was het repareren van landbouwtractoren en gebruikte automobielen. Het bedrijf werd al snel te klein door de groei van de mobiliteit in de naoorlogse jaren. Daarom werd in 1953 land aangekocht van de gebroeders De Breuk, Venneperweg 389, en hier werd een nieuwe werkplaats neergezet. Na ruim 65 jaar zijn wij nog steeds op deze plek gevestigd.

In 1973 werden wij Toyota agent waardoor ons specialisme in dit merk is ontstaan. Om dit specialisme verder uit te bouwen zijn wij in 2002 aangesloten bij de VETOS (VEreniging van TOyota Specialisten).

Allemaal kleinschalige bedrijven met maar één doel: dicht bij de klant staan, met zijn/haar wensen rekening houden en die wensen op zo een soepel mogelijke manier oplossen. Dit is onze “core-business” en met die instelling hopen wij nog vele jaren onze vaste en nieuwe klanten te kunnen bedienen. Met ons team werken wij elke dag aan het verfijnen en verbeteren van onze organisatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×