Autotaalglas Servicepunt

Autotaalglas vervangt en repareert autoruiten en biedt u graag zo veel mogelijk service. Autotaalglas heeft 54 vestigingen door heel Nederland, maar ze komen nu nog dichter naar u toe met een nieuwe service; het Autotaalglas Servicepunt.

Autobedrijf de Wildt is een Autotaalglas Servicepunt:

Het Autotaalglas Servicepunt is een uitbreiding op de Autotaalglas service. U bent van Autotaalglas gewend dat u altijd mobiel blijft wanneer uw ruit gerepareerd wordt. Dit keer doen ze dat niet in de vorm van een leenauto, maar hebben ze het Autotaalglas Servicepunt. U kunt hiervoor bij Autobedrijf de Wildt een afspraak maken. U hoeft dus niet naar een Autotaalglas vestiging toe, maar de monteur komt naar het Servicepunt bij u in de buurt voor uw autoruit- reparatie of vervanging.

Autobedrijf de Wildt brengt de Autotaalglas service bij u in de buurt:

  • U kunt alle sterreparaties en ruitvervangingen laten uitvoeren bij ons door een Autotaalglas professional
  • De Autotaalglas kwaliteit blijft gewaarborgd
  • U kunt een afspraak maken wanneer het u schikt
  • U krijgt 5 jaar garantie op een ruitvervanging
  • Autotaalglas factureert rechtstreeks aan u of in de meeste gevallen aan de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij

Wilt u gebruik maken van de Autotaalglas leenauto, of de mobiele service aan huis of op het werk dan kan dat natuurlijk ook.

Advertentie_autotaalglas_dewildt

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0252 - 672515

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×