Autotaalglas Servicepunt

Autotaalglas vervangt en repareert autoruiten en biedt u graag zo veel mogelijk service. Autotaalglas heeft 54 vestigingen door heel Nederland, maar ze komen nu nog dichter naar u toe met een nieuwe service; het Autotaalglas Servicepunt.

Autobedrijf de Wildt is een Autotaalglas Servicepunt:

Het Autotaalglas Servicepunt is een uitbreiding op de Autotaalglas service. U bent van Autotaalglas gewend dat u altijd mobiel blijft wanneer uw ruit gerepareerd wordt. Dit keer doen ze dat niet in de vorm van een leenauto, maar hebben ze het Autotaalglas Servicepunt. U kunt hiervoor bij Autobedrijf de Wildt een afspraak maken. U hoeft dus niet naar een Autotaalglas vestiging toe, maar de monteur komt naar het Servicepunt bij u in de buurt voor uw autoruit- reparatie of vervanging.

Autobedrijf de Wildt brengt de Autotaalglas service bij u in de buurt:

  • U kunt alle sterreparaties en ruitvervangingen laten uitvoeren bij ons door een Autotaalglas professional
  • De Autotaalglas kwaliteit blijft gewaarborgd
  • U kunt een afspraak maken wanneer het u schikt
  • U krijgt 5 jaar garantie op een ruitvervanging
  • Autotaalglas factureert rechtstreeks aan u of in de meeste gevallen aan de verzekeringsmaatschappij of leasemaatschappij

Wilt u gebruik maken van de Autotaalglas leenauto, of de mobiele service aan huis of op het werk dan kan dat natuurlijk ook.

Advertentie_autotaalglas_dewildt

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×