De Wildt bestaat 70 jaar!

 

HOERA! Op 19 mei a.s. is het 70 jaar geleden dat de officiële inschrijving van ons bedrijf bij de KVK plaatsvond! Supertrots zijn wij op ons familiebedrijf. 70 jaar! Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Hoe het begon

Opa Wil de Wildt richtte in 1948, net na de oorlog, zijn bedrijf op in een schuur aan de Rijnlanderweg in Nieuw-Vennep. De officiële inschrijving bij de KVK volgde op 19 mei 1952. Een spannende tijd! Door de toenemende vraag naar mobiliteit werd de schuur al snel te klein. Opa kocht in 1953 een stuk land van de gebroeders De Breuk aan de Venneperweg 389. Autobedrijf de Wildt was een feit!

Venneperweg

Tot op de dag van vandaag zijn wij gevestigd aan de Venneperweg! In 1973 werd ons familiebedrijf Toyota agent, zo ontstond de passie en specialisatie voor Toyota. Dit mondde uit tot de aansluiting bij de VETOS Merkspecialisten in 2002. De 2e generatie Huub en Guus de Wildt namen, na een lang ziekbed van vader Wil, het stokje van hem over. Ook zij werkten met passie aan de opbouw van het familiebedrijf.

Derde generatie

Inmiddels staat de derde generatie, Rob de Wildt alweer 13 jaar aan het roer. De passie voor Toyota is er nog steeds. Rob: “Mijn opa en vader vonden een gemoedelijke sfeer en laagdrempeligheid erg belangrijk en wilden dit graag behouden. Dat is zeker gelukt! We staan dichtbij onze klanten, houden rekening met hun wensen. We vertellen graag wat we doen en doen ook wat we zeggen. En dat waarderen onze klanten!

100+ dienstjaren

Het team heeft inmiddels samen meer dan 100 dienstjaren! Een fijne groep die wordt vertrouwd en gerespecteerd. Een goede samenwerking is de sleutel tot ons succes. We zorgen elke dag dat het voor elkaar komt. Of het nu gaat om onderhoud, een storing of grote reparatie. Ook na de werkplaatsdeur stopt onze service niet.

 

Een greep uit onze recensies op klantenvertellen.nl

  • “Geweldig en zeer behulpzaam met een goed luisterend oor!”
  • “Service staat helemaal boven aan, geen vraag is teveel. En alle medewerkers zijn gigantisch vakkundig.”
  • “Aflevering was perfect, auto super schoon en alle vooraf gemaakte afspraken waren nagekomen.”
  • “Familiebedrijf met een lange en goede trackrecord en een super vriendelijke service.”
  • “Woon in Den Haag maar ben al 38 jr. klant bij de Wildt en heb er inmiddels zeven occasions gekocht vijf bij Huub en de laatste twee bij kanjer Rob de Wildt de 3e generatie alweer v.a. 1948!”

Rob: “Alle positieve reacties worden door ons enorm gewaardeerd. We doen gewoon ons werk hoor, al 70 jaar, voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

 

KLEURPLAATACTIE!

Maak een mooie kleurplaat van bijgaande tekening en ontvang* een mooie ‘de Wildt 70 jaar’ voetbal.   *Zolang de voorraad strekt!

 

Houd onze Facebookpagina en website in de gaten tijdens dit speciale jubileumjaar!

Afspraak maken voor onderhoud? Ons team staat natuurlijk klaar!

 

Foto met:  Ted van Ruiten, Huub de Wildt, Guus de Wildt

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×