De Wildt blijft sterk tegen corona

Natuurlijk volgen wij de landelijke RVM richtlijnen. En uw auto is bij ons nog steeds in goede handen! Wij doen er alles aan om u in een veilige omgeving te ontvangen. Dat ziet u al gelijk bij binnenkomst! Bij onze nieuwe ontvangstbalie in de showroom, kunt u terecht als u uw auto komt brengen of voor als u vragen heeft.

Bij ons gelden de volgende regels:

  • Als u klachten heeft maakt u een nieuwe afspraak.
  • Wij begroeten u zonder handdruk.
  • Wij houden gepaste afstand en nemen onze verantwoordelijkheid

Welke hygiënemaatregelen nemen wij verder:

  • Naast een goede hygiëne en extra schoonmaakbeurten is er intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (zoals de deurklinken en het pinapparaat).
  • En natuurlijk desinfecteren wij onze handen veelvuldig!
  • Daarnaast worden de auto’s na iedere proefrit gereinigd, met speciale aandacht voor stuur, handgrepen, schakelpook en touchscreens.

Pinnen? Ja graag!

Bij het verrichten van een pinbetaling vragen wij u uw handen te desinfecteren voordat u de pincode intoetst… Een geruststellende gedachte dat iedereen dit doet. Zo helpen we samen nog steeds aan de bestrijding!

Afspraak maken

Maak voor onderhoud, APK, of reparatie online een afspraak of bel 0252 – 672515, ons team staat voor u klaar! Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom, of het maken van een proefrit!

Ontwikkelingen Corona

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en ons team staat vanzelfsprekend op de eerste plaats!

U kunt dus met een gerust hart uw auto aan ons overlaten.
Nog vragen? Wij helpen u graag verder!

 

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×