Even voorstellen: Gerry

Op 1 september 2020 was Gerry precies 30 jaar in dienst bij Autobedrijf de Wildt! Een mijlpaal… Zij kent het familiebedrijf door en door en hoopt er nog tot aan haar pensioen te mogen werken.

Over Gerry:

Hoe het begon

“Ik werkte destijds voor de plaatselijke accountant. Bij Autobedrijf de Wildt was men toe aan een uitbreiding. De vader van Rob deed toen nog alles zelf maar kon wel wat hulp gebruiken. Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging en na een belletje en een gesprek ben ik aangenomen en begonnen om de administratie op te zetten.”

Wat doe je precies?

“Alles behalve de facturering, dat doen de jongens zelf. Ik zorg voor de kas- en bankboekingen en stuur betalingsherinneringen indien nodig. Ook maak ik de binnenkomende facturen, lonen over en zorg dat alles klaarstaat voor de accountant. Tevens zorg ik dat het er in het bedrijf netjes uitziet.

Eigen tokootje

“Ik zit hier heerlijk in mijn eigen tokootje, ik werkte vroeger 15 uren verdeelt over 3 dagen. In deze Coronatijd werk ik twee hele dagen, dat wil zeggen één dag vanuit huis en één dag op de zaak. In 2016 ben ik verhuisd naar Tuitjenhorn, dat betekent vroeg op en een uur rijden met de auto via de A9 naar Nieuw-Vennep. Ik begin vroeg, maar er is altijd een monteur die voor mij de deur opendoet! Ik ben heel blij dat het zo kan, alles kan en mag hier, natuurlijk in overleg.”

Met de tijd mee

Is er veel veranderd? Ja best wel hoor, Rob houdt van modern, in de loop der jaren is er veel gedaan aan de uitstraling van het bedrijf. En ook is er veel geïnvesteerd in materiaal en duurzaamheid. Dat geldt ook voor mijn werk, van een simpel systeem met kas- en bankboeken, naar internet, wifi en een boekhoudprogramma op de pc. Je moet wel met je tijd meegaan, anders mis je de boot!”

Privé

“Zowel in ons nieuwe huis als op de zaak heb ik het heel erg naar mijn zin. Ik woon samen met mijn man en onze Ragdoll kat in Tuitjenhorn, heerlijk vlak bij zee. Onze zoon is inmiddels het huis uit. Ik verveel me nooit, ik ben vaak bezig in onze tuin en ben dol op onze kat. Ik hoop tot aan mijn pensioen te blijven werken bij Autobedrijf de Wildt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken ? Gerry en team de Wildt staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×