Even voorstellen: Jeroen

Jeroen Roubos is een echte diehard en al 30 jaar een gewaardeerd lid van ons team. Hij is onze chef werkplaats. Hoogste tijd om hem aan het woord te laten!

 

Historie

“Uhh, ik moet even graven in mijn geheugen, ‘t was op 1 september alweer 30 jaar geleden dat ik in dienst kwam bij de vader van Rob, Huub de Wildt. Via de opleiding autotechniek liep ik stage bij de Wildt, ze vroegen of ik ook interesse had om op zaterdag te komen werken. Daar had ik veel zin in. Na de afronding van mijn opleiding ben ik gestart met werken en leren. Die tijd is omgevlogen!

Opgewerkt

Ik heb alle diploma’s gehaald, 1e autotechnicus, APK keurmeester, de hele shebang! Ook heb ik een paar jongens in opleiding, daar haal ik veel energie uit. Toen onze vorige werkplaats chef met pensioen ging, heb ik het stokje overgenomen. Dat ging eigenlijk vanzelf en heel natuurlijk.

 

Werkdag

Ik ben elke dag stipt om 07.45 present, bekijk de mailtjes, maak facturen, houd het magazijn qua voorraden in de gaten en zet de jongens aan het werk. Meestal doe ik de ingewikkelde storingen, maar laat het team altijd meekijken. In de praktijk leer je immers het meest. Ik zorg ervoor dat de werkplaats op rolletjes loopt!

Team effort

Samen met het hele team zorgen we gewoon dat het voor elkaar komt. Ruud zorgt voor de aflevering van de auto’s, ‘zijn’ auto’s verlaten nooit de werkplaats zonder gepoetst te zijn. Verder zorgt hij voor spuitwerkzaamheden en repareert hij kleine schades. Tom en Yaro doen al het reguliere werk zoals onderhoud, reparaties en APK.

 

Specialisatie

Ik ben allround monteur, en zo leid ik de jongens ook op. Je moet tegenwoordig alles kunnen. Mijn werk is lekker afwisselend, en voel me soms ook een vliegende keep. Je kunt mij dus ook vinden in de showroom of achter de balie. Onze kleinschaligheid vind ik prettig, ons kent ons. Door de variatie in het werk is geen dag hetzelfde.

Ongewone zaken

Natuurlijk hebben we ook wel eens een ingewikkelde klus, die soms wat meer tijd vergt. Eenmaal opgelost een fantastisch gevoel. Gelukkig zijn onze klanten heel tevreden. Als ik al het gebak, kroketten en saucijzenbroodjes optel die we gehad hebben, zou ik niet meer kunnen lopen… Gemiddeld is er wel een keer per week gebak.

 

Grote klantenkring

Inmiddels hebben we een hechte klantenkring van oude en jonge klanten waardoor we heel veel mensen kennen. In goede en slechte tijden leven we mee met onze klanten. Ik kan niet normaal een rondje lopen met mijn dochter. ‘Pap, jij kent ook iedereen! Wat leuk!’ Al met al maken we best wat mee.

Teambuilding

Eens per jaar gaan we lekker samen een weekendje weg, ook Huub en z’n vrouw zijn dan van de partij. Een overnachting in een hotel, lekker eten, een activiteit en heel veel lol!

 

Privé

Ik ben getrouwd en heb een zoon van 20 en een dochter van 18. Graag pak ik in de zomer de fiets en in de winter de mountainbike, tennis ook nog en verder ben ik lekker thuis met mijn gezin.

Toekomstplannen

Mijn intentie is om bij team de Wildt te blijven tot mijn pensioen. Ik heb het erg naar mijn zin en ga nog steeds elke dag fluitend naar mijn werk, dat zegt genoeg…”

 

Heeft uw auto onderhoud of heeft u advies nodig? Neem contact met ons op, of loop eens binnen in de werkplaats, Jeroen en de rest van team De Wildt helpen u graag!

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×