Make-over kantoor showroom

Oubollig

Het nieuwe jaar is begonnen. Ons (verkoop)kantoor was hoog nodig toe aan een opknapbeurt. De kleuren, de uitstraling en de indeling waren niet meer naar ons zin en van deze tijd. Wat doe je in zo’n geval? Zelf doen of diverse bedrijven uitnodigen?

Snel en efficiënt

We besloten al snel om de metamorfose te laten uitvoeren door ervaren bedrijven waar we al een langdurige relatie mee hebben. Het team van Madewee, Schildersbedrijf Erwin Zwart en Offringa interieur, hebben er snel en efficiënt iets moois van gemaakt! De stoere industriële look spreekt ons erg aan. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Blije klanten

Het resultaat mag er zijn, dat merken we aan onze enthousiaste klanten. Onze auto’s staan om ons kantoor te shinen. Ons frisse vernieuwde kantoor met een praktische indeling, is nu overzichtelijk, robuust en heeft een ruimtelijk uiterlijk.

Niet wachten

We kunnen niet wachten u hier te ontmoeten voor de aankoop van een nieuwe auto of betrouwbare occasion. U bent van harte welkom voor een gedegen advies, een financiering of verzekering. Particulier of zakelijk het beste adres.

Uw mening telt!

In hoeverre bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Uw ervaring is voor ons van groot belang. Zo kunnen we onze service verder optimaliseren. Laat het ons weten, uw mening doet ertoe!

Loop gerust eens binnen in ons nieuwe kantoor, of maak een afspraak! Ons team staat voor u klaar.

Afspraak maken     Uw mening telt!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×