VETOS Occasion garantie

Occasions met garantie

Bent u op zoek naar een occasion met garantie? Dan zit u goed bij Autobedrijf de Wildt! Bij ons bent u zeker van een gecontroleerde en betrouwbare auto.

BOVAG occasion garantie

De aanschaf van een occasion is natuurlijk een zaak van vertrouwen. De auto van uw keuze moet immers in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en voor een goede prijs. De auto’s van VETOS Autobedrijf de Wildt worden vanaf € 4.500,- standaard afgeleverd met BOVAG garantie. De garantietermijn op een VETOS occasion wordt bepaald op basis van de volgende punten:

  • Gecontroleerde kilometerstanden (RDW)
  • Technische inspectie
  • Onderhoudshistorie

We hebben 2 soorten garanties op onze occasions:

VETOS No-Nonsense: 12 maanden garantie

BOVAG: 6 maanden garantie

Zoekopdracht occasion 

Het aanbod kan snel wisselen. Via het landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. En mocht de auto van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan een zoekopdracht! Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Alle auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK.

 Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×