Toyota & Lexus Onderhoud

Wij hanteren een duidelijk onderhoudssysteem, met voor de Toyota en Lexus modellen vaste standaard prijzen! Ook voor de ‘oudere’ Toyota en Lexus modellen hebben wij scherpe onderhouds- en reparatie tarieven, en alles gaat uiteraard in overleg met de klant alvorens de reparatie wordt uitgevoerd!

Wanneer u de APK-keuring van uw Toyota of Lexus combineert met een onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.

Voor de afgesproken prijzen wordt het standaard onderhoud uitgevoerd. Dit is dus inclusief de in het onderhoudsschema opgenomen vervangingsonderdelen zoals bijvoorbeeld olie en oliefilter. Hierbij wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, die op kenteken of chassisnummer worden besteld, zodat wij altijd het juiste onderdeel binnen krijgen of op voorraad hebben liggen voor uw auto! Imitatie = irritatie en dat doen wij onze klanten niet aan, puur en alleen dus originele onderdelen!

Wanneer u op een van de hyperlinks klikt, wordt de link opgestart waar u kunt aanklikken voor welk type auto u de onderhoudsprijs zoekt.

Klik hier voor de vaste Toyota onderhoudsprijzen

Klik hier voor de vaste Lexus onderhoudsprijzen

(de getoonde Lexus prijzen op de website -15%)

Lexus_onderhoud

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×