Voorstellen: Tom Vermeij

Op 1 september jl. was Tom Vermeij 12,5 jaar werkzaam bij team De Wildt! Een mooie gelegenheid om hem wat beter te leren kennen!

Over Tom:

Jubilaris

Rob de Wildt: “Het is al weer 12,5 jaar geleden dat Tom Vermeij ons team kwam versterken! Een topper, die hard werkt en geen uitdaging uit de weg gaat. Hij kwam bij ons binnen als stagiair en is inmiddels al jaren onze technisch specialist/1e monteur. Naast Toyota, heeft hij kennis van vele merken. Een echte allround specialist met een grote passie voor auto’s.

Passie voor auto’s
Deze passie zat er al van jongs af aan in. Tom werkt met veel plezier aan iedere auto en zorgt gewoon dat het voor elkaar komt. Tom: “Prettig samenwerken in het team en de klanten een goed gevoel bezorgen, daar doe je het voor!”

Surprise party
Zaterdag 22 augustus jl. was het zover. We hebben het jubileum van Tom ‘corona proof’ gevierd. Met een echte surprise party compleet met een speciale ‘Toyota’ taart, bloemen en lekker eten van Rob’s Catering. Alles was die dag tot in de (varkenshaas)puntjes verzorgd. Tom en zijn vriendin hebben erg genoten van alle aandacht. Tom, op naar de 25!

Klantvriendelijk
Wij hopen in deze samenstelling van ons team nog lang te kunnen werken voor onze klanten. Klantvriendelijk betekent voor ons: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

U bent van harte welkom in ons bedrijf, Tom en het team staan graag voor u klaar!

In de volgende nieuwsbrief leest u het verhaal van Gerry, onze rots in de branding, zij is al weer 30 jaar bij ons in dienst.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×