Uw Toyota specialist regio Hillegom voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Toyota in regio Hillegom!

Autobedrijf de Wildt is als VETOS Merkspecialist gespecialiseerd in Toyota en is door de VETOS aangesteld voor de regio Hillegom.

Team de Wildt

Elk VETOS lid is gespecialiseerd in Toyota en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Autobedrijf de Wildt.

Het VETOS Merkspecialisme garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Toyota, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud, apk & reparatiesgarantieleasefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud in Hillegom voor Toyota

VETOS Merkspecialist en Merkspecialist voor Toyota, Autobedrijf de Wildt is een vertrouwd adres in de regio Hillegom voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Toyota. De monteurs van de VETOS Merkspecialist zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Toyota en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Toyota importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom! Van motorstoring tot bandenwissel, Autobedrijf de Wildt staat voor u klaar!

Gewoon aankomen is het allerbeste!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0252 - 672515 info@autodewildt.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×